Colofon

Eenveiligwerkklimaat.nl is onderdeel van de campagne Veilig Werkklimaat waarmee we werkgevers, werknemers en experts uit de publieke én private sector betrekken bij het stimuleren en bevorderen van een sociaal veilig werkklimaat. Werknemers en leidinggevenden moeten zich vrij en veilig genoeg voelen om ongewenst gedrag en ongewenste zaken te signaleren, bespreken en melden – en erop kunnen vertrouwen dat ze serieus worden genomen.

Voor wie is deze website bedoeld?

Eenveiligwerkklimaat.nl richt zich op een ieder die zich die zich bezighoudt met een sociaal veilig werkklimaat. Daaronder alle publieke en private werkgevers en werknemers en professionals op het gebied van integriteit, compliance en vertrouwenspersonen. 

Wie werken aan de campagne Een veilig Werkklimaat?

Eenveiligwerkklimaat.nl is een initiatief van de samenwerkingspartners van de campagne Een Veilig Werkklimaat. Deelnemers van verschillende publieke en private organisaties dragen bij aan de vormgeving en activiteiten van de campagne. De campagne wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. VNG Connect, Beeldr en Bureau &Maes organiseren en faciliteren de campagne.

Heeft u een vraag?

Raadpleeg de veelgestelde vragen (FAQ) of stuur ons een bericht via het formulier op de contactpagina.